Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
34
Petak 26.08.2011.
16:13
Beta A
Srpska napredna stranka zatražila je sazivanje hitne sednice Skupštine Srbije na kojoj bi se predstavnici vlasti i opozicije dogovorili o tome u kom pravcu će se kretati politika drzave prema problemu Kosova i Metohije i evropskim integracijama.
Petak 26.08.2011.16:20
Stvari stoje ovako,prvo su nam obecavali pare od akcija,pa su nam obecavali sigurno dobijanje statusa kandidata za Eu,pa su optuzivali naprednjake da mitinzima prave losu sliku Srbije u svetu,pa smo navodno sve uslove za kandidata ispunili i to je bila svrsena stvar!!! E a sad,kako to obicno biva,pogotovo u sportu(posto Tadic voli da se izrazava sportskim zargonom),okrenula se lopta protiv nas!!! "Lopta je ipak okrugla" i "ipak se okrece" moj Borise,a nama svima se okrece zeludac od vase lose politike,tako da vas savetujem da se sami mirno povucete sa vlasti,dok je narod jos spreman da vas pusti da odete u miru!!!
Petak 26.08.2011.16:28
Zelja mi je da puste Seselja samo na mesec dana da razbuca taj vas kokosinjac. Interesantno kako je zapad od razjarenih pastuva napravio obicne neupotrebljive rage.
Petak 26.08.2011.16:29
Stvari stoje ovako,prvo su nam obecavali pare od akcija,pa su nam obecavali sigurno dobijanje statusa kandidata za Eu,pa su optuzivali naprednjake da mitinzima prave losu sliku Srbije u svetu,pa smo navodno sve uslove za kandidata ispunili i to je bila svrsena stvar!!! E a sad,kako to obicno biva,pogotovo u sportu(posto Tadic voli da se izrazava sportskim zargonom),okrenula se lopta protiv nas!!! "Lopta je ipak okrugla" i "ipak se okrece" moj Borise,a nama svima se okrece zeludac od vase lose politike,tako da vas savetujem da se sami mirno povucete sa vlasti,dok je narod jos spreman da vas pusti da odete u miru!!!
Petak 26.08.2011.16:29
Cim me je SPS nazvao pretorijancem shvatio sam da ce DS-u da se olupa o glavu njihova vanbracna veza. Onda je doslo hapsenje pa paljenje i sve je najzad pocelo da se odmotava. Saznacemo uskoro sve sto su ovi nasi obecali stranim silama. Dotle je dovoljno da se podsetimo da su nam obecali a nisu ispunili dostojanstveniji zivot, sigurnija radna mesta, RESTITUCIJU, bolje obrazovanje...
Petak 26.08.2011.16:30
Nije to predhodni period kako SNS rece vec je to desetogodisnja AGONIJA patnje i mucenja srpskog naroda vec po tome se vidi kako i ovi buduci to tako olako shvataju decenija gore dole samo bi da dodju na vlast
Petak 26.08.2011.16:46
Од жуто-црвених ови су још гори.Кад покрадоше мандате шта ли ће бити са државом?
Petak 26.08.2011.17:35
Ne znam dal' ti je poznata ona narodna da " pametna kosa napusta ludu glavu", u ovom slucaju SRS je ta glava, probajte za pocetak da ne budete vise prosti, dosta je jalove radikalske demagogije, u to vise ne veruje ni ono malo clanova sto vam je ostalo.
Petak 26.08.2011.18:16
момче никада нисам гласао за радикале ,према томе ако ви СНС-овци мислите да свако ко није за вашу издајничку странку немојте одмах да их стрпавате у исти кош ни мање ни више са вашом браћом по издаји жутима или са онима које сте издали и чије мандате скупштинске украли.Неко је гласао за неког али СНС-а тада на изборима није било. Ако си мислио да је реч "покрадоше"проста не бих се сложио али да је простак онај ко то чини то и јесте.Жао ми је што су твоји миљеници такве крви и све више видим да се Тарабићево пророштво испуњава јер ако верујете оном који слуша команде из Брисела онда црно нам се пише свима.
Petak 26.08.2011.19:21
Kod nas se kaze " zasto lajes, kad ti niko na rep nije stao", u prevodu, ako nisi radikal, zasto se bunis i koristis radikalski recnik. Drugo: da je u pitanju kradja mandata, neko bi za 3 godine reagovao i sankcionisao to i trece, sto se tice Tarabica, kaze se prorocanstvo, bar u Srbiji. Sa ovim cu zavrsiti ovu polemiku, jer vidim da se " coravoj koki ne moze nadrobiti", zelim ti svu srecu...
Petak 26.08.2011.20:04
Да је у питању крађа ,читај БРЕ закон и Устав . То што нисам радикал ЗАР реба да ћутим пред новим налетом издаје и разбијања Србије. Који си ми ти фактор да одређујеш иком да ли ће се бунити или не. Шта би сте ви бриселски стиропорци хтели ,да вам певамо серенаде.Зајебали сте се багро плаћеничка.Све ваше наручене анкете већ су пале у воду а до марта 2013 нећете постојати ви СНС нити ваша смешна коалиција а ни ваши квазинепријатељи ДС.Ваш најближи коалициони партнер је сам лично и јавно причао о сарадњи Томе и чике из Брисела још пре растурања радикалне. ДВЕРИ упамти ДВЕРИ ! Твој вид је очињи вид а такав имају и примати ,за човека је потребан и неки други вид али то је код стиропораца,
Petak 26.08.2011.20:07
слугу бриселских један од недостатака и ту само Милан Тарот вам може помоћи. Молити се Богу за вас и ваше ментално оздрављење био би Богоугодан посао али у вашем случају ипак залудан.
Petak 26.08.2011.16:47
Odjednom su se setili da Srbija ne sme da se odrekne institucija na Kosmetu, a podržavali su protivustavne razgovore koji se vode od 8 marta u Briselu. Ti razgovori su počeli prema rezoluciji EU tačka 7 - Srbija MORA da rasformira svoje paralelne organe. Nismo čuli od Nikolića u Skupštini da je skočio i rekao da je SNS protiv toga. Sada pukla tikva pa bi svi da budu Obilići. E pa neće da može, pukla je tikva na Kosmetu kada je DSS i Jakšić podigao barikade. U međuvremenu evropska vizija otišla u dim kada je Merkelova rekla da sve zavisi kako su ustrojili zakone prema evropskim normama.Oni slepci mislili ako predaju Mladića i Hadžića, puste Kosmet šiptarima i eto njih u EU.Kad ono - cvrc.
Petak 26.08.2011.17:22
Sve sto je Nikolic pricao jos u februaru, sada dolazi na videlo. Tada su ga jedni osudjivali i rekli kako on vodi anti evropsu kampanju, da prevremenim izborima hoce da unisti Evropski put, jedni su se smejali i rekli kako proca nebuloze, kad samo posle 6-7 meseci ispostavlja se da je Nikolic bio u pravu za sve, zato izbore treba raspisati odmah, kako nas DS i kompanija sa vlasti ne bi vise lagala i " zavlacila" svojom demagogijom...
Petak 26.08.2011.17:36
ДС+СНС=лопови ,неки пара а неки мандата ДС+СНС=Брисел ДС+СНС=садашње и не дај Боже будуће пропадање ДС+СНС=демагогија и лаж за користољубљиве и неписмене
Petak 26.08.2011.18:16
Evo mogao mih da kazem da se slazem sa tobom, ali samo polovicno, da ti pojasnim. Sve sto si napisao za DS, slazem se, sve si u pravu, ali u drugoj polovini poruke si verovatno slucajno napisao SNS i tu si napravio veliku gresku, umesto SNS, treba da stoji SRS. Ne moras mi zahvaljivati na ispravljenoj greski, ali vodi drugi put racuna sta pises...
Petak 26.08.2011.19:05
Ма лепо си прочитао оно што пише.Свакако и немам шта да ти захвалим већ тражим извињење јер сам морао да читам небулозе.
Petak 26.08.2011.19:41
Svakako da od mene neces dobiti izvinjenje, jer ja sam morao da citam tvoje nebuloze, a posto vidim da si raspolozen za polemiku, necu ti pruziti to zadovoljstvo. P.S. Ne kaze se Tarabicevo prorostvo, nego, Tarabicevo prorocanstvo, jedna ispravka od predhodnih tvojih komentara, ziv bio.
Petak 26.08.2011.20:19
Браво , у недостатку аргумената крећемо да се бавимо правописом . Прихватам исправку али то не мења слику Тарабићевог пророчанства као што не мења ни ситуацију око Брисела и слугерантсва СНС-а газди из поменутог града. крај. THE END (можда вам се ипак више свиђа овако)
Petak 26.08.2011.17:43
Neće biti izbora jer 12 oktobar puca tikva kada Evropska Komisija obnaroduje da Srbija nije ispunila očekivanja u pogledu ustrojavanja zakona i propisa sa EU kao i da je korupcija enormna i izvan svake kontrole. Jednostavno će prepisati ono što su rekli Albaniji prošle godine i gotovo. Oktobarski postupak će biti sproveden legalno protiv lica koja su kršila Ustav jer Koštunica i vlada Nacionalnog Spasa žele da su čistih ruku. Ne valja jedino što su Legija i Zvezdan naručili majica na kojima piše - ČEKAMO VAS i očekuju prve žutocrvene glodare u Zabeli. Deda Mićun će biti zadužen za one koji bi da revidiraju stav kao na Golom Otoku.
Petak 26.08.2011.17:42
Tako je, izbore pod hitno. Hoćemo da se svi nesposobni iz vlasti sklone i da se nikada više ne vrate, jer od njihovog prisustva je celoj Srbiji loše. Nikad gore!!! Činjenica je da niko iz vlasti ništa pametno neće preduzeti i da su izbori neophodni. Tadić se koprca oko Kosova, najradije bi digao ruke ali mu ne ide u prilog uoči izbora. Nije mu lako. Digo bi on ruke od Kosova ali navodna borba za "Kosovo u sastavu Srbije" mu je jedini izgovor kojim misli da opstane do izbora.
Petak 26.08.2011.17:46
Dajte hitno izbore jer nema ništa od EU. Ne vrede priče savesnih i poštenih iz SNS-a, jer su skorojevići u vlasti dobro povezani. Vlast je nesposobna bila, to je i ostala. Eto, 11 godina na vlasti,DS i pajtosi nisu uspeli ništa korenito da urade i promene, sem što su uspeli da korenito promene i uvećaju svoje imovinsko stanje. Sa njima na vlasti nećemo videti ni "E" od Evrope, jer Evropa traži uređeno, organizovano, uspešno i bogato društvo, a ne korumpiranu i bogatu elitu!!!
Petak 26.08.2011.17:49
Nesposobna vlast, nije ni čudo što odlažu, ili bolje reći plaše se izbora. Tadića pritisle muke. Pritisci sa svih strana, a on i dalje nema rešenje za poboljšanje životnog standarda, uređenje države, ptanje Kosova, zakonodavstva, korupcije, a što je najgore tu je i strah od SNS-a i predstojećih izbora. Džaba vam nesretnici priče i obećanja, shvatite da smo se svega naslušali i ništa vam više ne verujemo!!! Kako kaže Vučić, "Sve je to jedna ”porodica” koju ćemo potpuno da počistimo na narednim parlamentarnim izborima".
Petak 26.08.2011.17:53
За Тадића постоје само амерички и британски интереси и интереси крупног капитала – тајкуна. Интереси обичног човека, интереси грађана не постоје. Од њих је створио армију незапослених, сиромашних, ојађених и понижених. Косово је издао тј. трампио ради подршке белосветских Србомрзаца.
Petak 26.08.2011.18:00
U pravu je SNS i dobro upozorava-Strašno je važno da zakažemo hitnu sednicu, gde ćemo doći do konačnog zaključka kada je Kosovo u pitanju. Bitno je da cela vlada, kao i građani, izađu sa zajedničkim stavom s kojim možemo pred evropske zvaničnike. Toma je u aprilu skratio miting i prekinuo štrajk žeđu, samo zbog Tadićevih uveravanja da Srbija ima šansu da dobije status kandidata.
Petak 26.08.2011.18:03
Krajnje je vreme da Tadić uvaži Nikolića. Zbog nesposobnosti Tadića i političara vladajuće koalicije, Srbija će izgubiti Kosovo. Zbog loših političara Srbija nikad nije umela da dobije, tj. da traži ono što joj pripada. Uvek je išla linijom manjeg otpora. Najgore u celoj priči je to što je dug EX Jugoslavije u najvećem delu pripao Srbiji a Srbija i dalje izdvaja ogromna sredstva za Kosovo od kog nema nikakvih prihoda.
Petak 26.08.2011.18:27
Evo sanse, "sjasi kurta da uzjase murta"... Da nije rec o kontrolisanoj smeni starog vladajuceg seta novim i svezim i takodje dobro kontrolisanim establismentom? Toma i Vucic su se pod cudnim okolnostima odmetnuli od maticne partije ali tek posle nekoliko propalih kandidatura za precednika da bi mozda nasledili sedlo od vec izlizanih demokrata i priveli balkansku bajku kraju. Ne verovati politicarima ni kad istinu govore!
Petak 26.08.2011.22:31
ТАДИЋ ИЗДАО НАЦИЈУ- НИКОЛИЋ ИЗДАО СРПСКУ ОПОЗИЦИЈУ http://srpskizurnal.wordpress.com/2011/06/06/руска-јавност-и-медији-су-скинули-рука/#more-405
Subota 27.08.2011.00:19
Boris nije kapitulirao on je postavljen od strane zapade da ovu zemlju upropasti i proda , kako li samo spava nocu,izdao je sve sto je mogao a sve sto je dohvatio je upropastio

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)